• info@moments-memorables.com
 

Bestellen

 • Gratis verzending vanaf €30 binnen Nederland.

  Wij proberen het voor jou zo aantrekkelijk mogelijk te maken om bij ons een bestelling te plaatsen. Binnen Nederland bezorgen wij je bestelling gratis vanaf €30,00. Dit geldt óók wanneer je geen account hebt bij ons en bestelt als gast. Voor bestellingen binnen Nederland onder de €30,00 betaal je €3,95 verzendkosten.

 • Verzending naar België, Duitsland en Frankrijk.

  Naar België en Duitsland bezorgen wij je bestelling gratis vanaf €40,00. Onder de €40,00 betaal je €6,95 verzendkosten.

  Naar Frankrijk bezorgen wij je bestelling gratis vanaf €50,00. Onder de €50,00 betaal je €9,95 verzendkosten.

 • Altijd inzicht in de status van jouw bestelling

  Je kunt de status van jouw bestelling ook gemakkelijk terugzoeken in jouw account. Log hiervoor in op de website en kies voor de optie bestellingen.

  Heb je nog geen account of is de status niet helemaal duidelijk? Dan horen wij dat graag van je zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

 • Altijd een bevestiging van je bestelling

  De bevestiging van jouw bestelling ontvang je meestal direct na het afronden van je bestelling per e-mail. In deze bevestiging zit ook de bijbehorende factuur. Heb je na 5 minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan jouw map met ongewenste e-mail en/of reclame.

  Mocht de e-mail echt niet zijn binnengekomen, dan kun je het beste even een kijkje nemen of het aankoopbedrag van je rekening is afgeschreven. Je kunt er dan vanuit gaan dat de bestelling is geslaagd. In het betalingskenmerk vind je ook jouw ordernummer terug.

  Mocht je binnen een aantal uur na het plaatsen van jouw bestelling nog steeds geen bevestiging hebben ontvangen, dan horen wij dat graag van je zodat we je kunnen laten weten of alles goed is gegaan. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

  Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde keuze hebt gemaakt of dat je van gedachten bent veranderd. Echter is het helaas niet mogelijk om een bestelling die al is geplaatst te wijzigen of te annuleren. Het is van belang dat je altijd goed je order en je persoonlijke gegevens controleert voordat je jouw bestelling definitief maakt.

  Uiteraard ben je na ontvangst van je producten wel in de gelegenheid deze te retourneren, ga hiervoor naar onze pagina retourneren.

Maak Momenten Memorabel

Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.