• info@moments-memorables.com
 

Bezorgen

 • Binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd

  Wij streven ernaar jouw bestelling dezelfde dag nog te verwerken. Jouw bestelling wordt daarna zo snel mogelijk bezorgd, bij voorkeur binnen 1 a 2 werkdagen nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. Tijdens feestdagen zijn er mogelijk langere bezorgtijden, houd hier rekening mee.

 • Je kunt jouw pakketje altijd volgen

  Je ontvangt een track & trace-code wanneer jouw bestelling door ons is verzonden. Na ontvangst van de track en trace-code is het handig om het pakketje te volgen via onze bezorgpartner, zodat je precies weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

 • Zit er een pakbon bij in het pakketje?

  De belangrijkste functie van het toevoegen van een pakbon aan een pakketje, is dat een klant het ordernummer van zijn of haar bestelling erop terug kan vinden. Echter, wanneer dit ordernummer ook op de verzendlabel staat, dan is de pakbon dus eigenlijk niet meer nodig.

  Wij kiezen ervoor om het ordernummer van de bestelling op de verzendlabel te plaatsen en dus geen pakbon meer toe te voegen aan onze pakketjes. Dit heeft volgens ons het grote voordeel dat wij daarmee veel papier uitsparen en dat is dan weer duurzaam en daarmee goed voor onze natuur.

 • Wie bezorgt jullie pakketjes?

  De verzendservice waar wij gebruik van maken is MyParcel. MyParcel is een 100% dochteronderneming van PostNL. Op de verzendlabels die wij op onze pakketjes plakken staat verzonden door MyParcel. Maar het is uiteindelijk de bezorger van PostNL die het pakketje bij je komt afleveren.

  Als gekozen is voor thuisbezorging wordt het pakketje altijd één keer thuis aangeboden. Dit gebeurt van maandag t/m zaterdag op het door jou gewenste adres. Lukt het de bezorger niet om het pakketje op het gewenste adres af te leveren, dan gaat het pakketje daarna direct door naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Je pakketje zal 7 dagen blijven klaarliggen op de PostNL-locatie.

Maak Momenten Memorabel

Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.