• info@moments-memorables.com
 

Moments Mémorables

Maak Momenten Memorabel

Een memorabel moment is een moment met een gouden randje. Het is een moment dat zo waardevol is dat iemand het zich voor altijd zal blijven herinneren. En daar gaat het om. Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.

Maak Momenten Memorabel

Betekenisvolle momenten

Creëer, beleef en koester de momenten in je leven. Vaak staan wij in het leven te weinig stil bij de momenten die we meemaken. We gaan makkelijk aan deze momenten voorbij. Terwijl er zoveel mooie en betekenisvolle momenten op een dag te ontdekken en te beleven zijn. Het zijn de momenten die je niet alleen aan je dierbaren gunt, maar waar je ook jezelf mee mag verblijden.

Betekenisvolle momenten

Geef betekenis

Moments Mémorables wil je graag helpen bij het creëren, beleven en koesteren van betekenisvolle momenten. Hiervoor zijn vijf unieke collecties opgericht: Moment van Geluk, Moment van Liefde, Moment van Verbondenheid, Moment van Waardering en Moment van Ontspanning.

Geef betekenis

Het is soms moeilijk om je gevoel te uiten of onder woorden te brengen. Met het weggeven van een moment geef je veel betekenis zonder dat je de woorden daarvoor nodig hebt. Geef een moment dat jouw gevoel representeert of geef een moment dat past bij de situatie van die ander.

Je kan bijvoorbeeld een bedankje geven met een Moment van Waardering of jouw liefde uitspreken met een Moment van Liefde. Misschien wil je iemand veel geluk toewensen met een Moment van Geluk of ben je na een intensieve periode toe aan wat tijd voor jezelf en zorg je hiervoor met een Moment van Ontspanning.

Exclusieve geuren

Ruiken is iets wat we de hele dag doen. Onze hersenen reageren als we iets ruiken wat ons herinnert aan mooie momenten. Door geuren komen emoties en herinneringen weer naar boven.

Dat we een geur zo sterk in verband brengen met emoties en herinneringen komt omdat de hersengebieden die geuren waarnemen dezelfde gebieden zijn als waar onze emoties liggen opgeslagen.

Exclusieve geuren

Hoe mooi en bijzonder is dat? Je geeft iemand een bepaalde geur en iedere keer bij het ruiken van die geur wordt het moment herbeleefd. Je geeft dus niet alleen een moment met betekenis maar ook een geur met een herinnering.

Alle vijf de momenten staan voor een specifieke emotie (Geluk, Liefde, Verbondenheid, Waardering en Ontspanning). Onze geuren zijn daarom zo ontwikkeld dat bij het ruiken van de geur de associatie met deze emotie wordt gelegd. En dus met het moment.

Zo is bijvoorbeeld de geur van de producten van een Moment van Liefde zoetig. Elke keer als jouw geliefde dit product gebruikt en deze exclusieve zoetige geur ruikt zal dit de emotie en herinnering ophalen die hem of haar terugbrengt naar jou én het moment dat jij dit product hebt gegeven.

Kenmerkende kleuren

Maar niet alleen een geur roept emoties en herinneringen op. Ook kleuren associëren we met gebeurtenissen, gevoelens en herinneringen. Daarom heeft ieder moment ook zijn eigen kenmerkende kleur. De kleur is zo gekozen dat het de emotie en herinnering versterkt die hoort bij dat moment. Zo is bijvoorbeeld de kleur van de producten van een Moment van Ontspanning bruin omdat bruin de kleur is van rust, evenwicht en aardsheid.

Kenmerkende kleuren

Luxe én betaalbare producten

Geniet van onze luxe én betaalbare producten. De producten hebben een prachtig design en een hoogwaardige afwerking. De betekenisvolle cadeaus en luxe producten zijn daarom erg leuk om weg te geven, maar ook geweldig om jezelf mee te verwennen en een welverdiend moment voor jezelf te creëren.

Luxe én betaalbare producten

Maak Momenten Memorabel

Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.