• info@moments-memorables.com
 

Retourneren

 • Is je bestelling beschadigd?

  Het kan gebeuren dat de volledige bestelling of enkele producten uit de bestelling beschadigd zijn. Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met jou kijken naar een passende oplossing. Stuur ook een afbeelding mee van de beschadiging(en).

 • Heb je spijt van je bestelling?

  Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze termijn gaat in vanaf de dag van ontvangst van jouw bestelling. Binnen deze termijn kun je jouw bestelling zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Echter, gebruikte producten of producten met sporen van gebruik kunnen wij helaas niet terugnemen. Wettelijk gezien mogen wij ook kosten in rekening brengen voor het terugsturen.

  Neem hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij de mogelijkheden met elkaar bespreken.

 • Kan ik mijn bestelling ruilen?

  Helaas is het niet mogelijk om jouw bestelling te ruilen. Uiteraard ben je van harte welkom om een nieuwe bestelling te plaatsen om jouw favorieten alsnog in huis te halen. De producten waar je van afziet kun je naar ons retourneren.

 • Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

  Jouw retourzending begint zodra jij jouw retourzending bij ons kenbaar hebt gemaakt. Stuur ons daarvoor een e-mail naar info@moments-memorables.com waarin je aangeeft welke producten je terug wenst te sturen. Je ontvangt vervolgens een e-mail vanuit ons met daarin instructies en jouw retourlabel.

  Jouw retourlabel print je uit en plak je op de doos. Zorg er uiteraard wel voor dat de geretourneerde producten voldoen aan onze retourvoorwaarden.

  In jouw retourinstructies vind je welke bezorgdienst jouw bestelling naar ons terugstuurt. Meestal kun je via de website van de bezorgdienst eenvoudig een locatie in de buurt vinden waar je jouw retourzending kunt afgeven.

Maak Momenten Memorabel

Want hetgeen dat uiteindelijk écht telt in het leven, dat zijn de momenten die voor altijd herinnerd worden.